Política SIM

Decret 08/2017, de 30 d'octubre, pel qual s'efectua la substitució i nomenament dels màxims comandaments dels Mossos d'Esquadra.

Ver el tema anterior Ver el tema siguiente Ir abajo

Decret 08/2017, de 30 d'octubre, pel qual s'efectua la substitució i nomenament dels màxims comandaments dels Mossos d'Esquadra. Empty Decret 08/2017, de 30 d'octubre, pel qual s'efectua la substitució i nomenament dels màxims comandaments dels Mossos d'Esquadra.

Mensaje por Antoni Sànchez el Lun 20 Abr 2020 - 0:11

Decret 08/2017, de 30 d'octubre, pel qual s'efectua la substitució i nomenament dels màxims comandaments dels Mossos d'Esquadra. Idbh_b11

DIARI OFICIAL DE LA GENERALITAT DE CATALUNYA


Número XX • Dilluns 30 d'octubre de 2017 • Sec. II

I. DISPOSICIONS

DEPARTAMENT D'INTERIOR


Decret 08/2017, de 30 d'octubre, pel qual s'efectua la substitució i nomenament dels màxims comandaments dels Mossos d'Esquadra.

[...]

De conformitat amb l’habilitació legal esmentada,


DECRETO

Article 1. 
Nombro a la comisaria Mireia Pons i Vidal, responsable de la Comissaria General Territorial en sustitución del comisario Lluís Ferran López i Navarro.
Article 2.
Nombro a Joan Vila i Sánchez, responsable de la Regió Policial Metropolitana Nord en sustitución de Ana María Pardo i Campos.
Article 3.
Nombro a Sílvia Garcia i Torrents, responsable de la Regió Policial Metropolitana Sud en sustitución de José Luís Llorente i Lara.
Article  4.
Nombro a Albert Donaire i Malagelada, Coordinador de les Regions no metropolitanes en substitución de Laia Barrera i Holgado.
Article 5. 
Nombro a Raquel Macià i Campdepadrós, responsable de la Región Policial del Camp de Tarragona en substitución de David De la Rosa i Santana.
DISPOSICIONS
Disposició adicional única
El resto de mandos se mantienen en su actual cargo de responsabilidad. 
Disposició final única
Aquest decret entra en vigor l'endemà de la seva publicació en el Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya (DOGC).
Palau de la Generalitat,
 30 d'octubre de 2017

Decret 08/2017, de 30 d'octubre, pel qual s'efectua la substitució i nomenament dels màxims comandaments dels Mossos d'Esquadra. 2000px-Signatura_Carles_Puigdemont.svg
Carles Puigdemont
President de Catalunya
Antoni Sànchez

Antoni Sànchez
ANC

ANC

Mensajes : 9597

Volver arriba Ir abajo

Ver el tema anterior Ver el tema siguiente Volver arriba


 
Permisos de este foro:
No puedes responder a temas en este foro.