Política SIM

Unirse al foro, es rápido y fácil

Política SIM

Ir abajo
Anya Ruíz
Anya Ruíz
Periodista
Periodista
Mensajes : 197

Diada de l'Esquerra Independentista Empty Diada de l'Esquerra Independentista

Jue 10 Oct 2019 - 22:32


Manifestación: Diada de l'Esquerra independentistaLema: Construïm Unitat Popular. Cap a la independència no hi ha dreceres.

Fecha: 11 de septiembre de 2019

Hora: Llamamiento popular via redes sociales con el hashtag: #11Salternatiu #avuimambo

Lugar y recorrido: Barcelona; manifestación que empieza en Plaza Cataluña, baja por las Ramblas hasta Plaza Real, gira hasta llegar al Ayuntamiento y acaba en Centre Cultural El Born. Como de cada año, desde ahí las distintas organizaciones que conforman el conglomerado de l'Esquerra Independentista se dirigen a los manifestantes. Son Arran, SEPC, Poble Lliure, Endavant, Candidatura d'Unitat Popular, entre otros.

Convocatoria:

Diada de l'Esquerra Independentista Organi11
Invitación a unirse a la movilizaciónIntervención de Narcisa Bosch (CUP) en la inmediación de Centre Cultural El Born

Bona vesprada catalanes, vesprada catalans.

Bona nit també a totes aquelles qui seguint les xarxes socials, les pancartes i el batec de la lluita sou avui aquí.

Estem davant d'un 11 de setembre que ha mantingut a les classes professionalitzades de la política en campanya electoral constant. Davant d'això, hem d'alçar-nos i tornar a valorar el fet que cap a la independència no ho hi ha dreceres, i per tant, no la volem a qualsevol preu. Des de la CUP només podem visualitzar una independència si la mateixa ens porta cap a un empoderament de les classes populars i una autoorganització de les mateixes en la presa de decisions.

Avui hem vingut de totes les parts dels nostres països a tornar a dir, un any més, que ens volem autodeterminar, volem aconseguir soberanies per a les nostres vides: la sobirania climática, de país, alimentària, lingüística, habitacional... Totes són igual de necessàries i imprescindibles en la nostra independència.

Volem construïr Unitat Popular una vegada més. És evident que l'espai polític de l'Esquerra Independentista creix i hem de saber explicar bé el nostre projecte. Hem d'explicar-lo com l'únic que no vol pagar el seu deute, el que vol que estimis quan vulguis, on vulguis i com vulguis.

La nostra lluita ve de lluny i no podem negar que som hereus dels militants antifranquistes a casa nostra, l'última esperança de republicanisme real i democràtic per al país.

Diada de l'Esquerra Independentista Annabo10

Encara que a nivell històric global i local convergeixen avui varis onzes de setembre, el que commemorar ara i aquí és per dir clarament que hem de passar a l'acció; el Govern ha de plantar cara i el poble l'ha d'empènyer. Nosaltres ho farem. Ho farem des dels casals i els ateneus, des de les places i carrers; ho farem de la manera més democràtica i autoorganitzada que sabem: els espais de contrapoder que entre totes hem estat capaces d'alçar i mantenir. La lluita és als Parlaments, sí, però als carrers també. I com ja veníem dient: Els carrers seran sempre nostres.

(Manifestantes gritan: Els carrers serán sempre nostres)

Visca la Unitat Popular i visca Catalunya!

(Manifestantes gritan: lliure!)


Castellano:
Intervención de Narcisa Bosch (CUP) en la inmediación de Centre Cultural El Born

Buenas tardes catalanas, tarde catalanes.

Buenas noches también a todas aquellas quién siguiendo las redes sociales, las pancartas y el latido de la lucha sois hoy aquí.

Estamos ante un 11 de septiembre que ha mantenido en las clases profesionalizadas de la política en campaña electoral constante. Ante esto, tenemos que levantarnos y volver a valorar el hecho que hacia la independencia no lo hay atajos, y por tanto, no la volamos a cualquier precio. Desde la CUP solo podemos visualizar una independencia si la misma nos lleva hacia un empoderament de las clases populares y una autoorganización de las mismas en la toma de decisiones.

Hoy hemos venido de todas las partes de nuestros países a volver a decir, un año más, que nos volemos autodeterminar, volemos conseguir soberanies para nuestras vidas: la soberanía climática, de país, alimentaria, lingüística, habitacional... Todas son igual de necesarias e imprescindibles en nuestra independencia.

Queremos construïr Unidad Popular una vez más. Es evidente que el espacio político del Esquerra Independentista crece y tenemos que saber explicar bien nuestro proyecto. Tenemos que explicarlo como el único que no quiere pagar su deuda, el que quiere que estimes cuando quieras, donde quieras y como quieras.

Nuestra lucha viene de lejos y no podemos negar que somos herederos de los militantes antifranquistas a casa nuestra, la última esperanza de republicanismo real y democrático para el país.

Aunque a nivel histórico global y local convergen hoy varios onzes de septiembre, el que conmemoramos ahora y aquí es para decir claramente que tenemos que pasar a la acción; el Gobierno tiene que hacer frente y el pueblo lo tiene que empujar. Nosotros lo haremos. Lo haremos desde los casales y los ateneos, desde las plazas y calles; lo haremos de la manera más democrática y autoorganitzada que sabemos: los espacios de contrapoder que entre todas hemos estado capaces de levantar y mantener. La lucha está en los Parlamentos, sí, pero en las calles también. Y como ya veníamos diciendo en la CUP: els carrers seran sempre nostres.

Volver arriba
Permisos de este foro:
No puedes responder a temas en este foro.