Política SIM

Unirse al foro, es rápido y fácil

Política SIM

Ir abajo
Samantha Knudsen
Samantha Knudsen
Periodista
Periodista
Mensajes : 293

Diada de l'Esquerra Independentista Empty Diada de l'Esquerra Independentista

Jue 10 Oct 2019 - 22:32


Manifestación: Diada de l'Esquerra independentistaLema: Construïm Unitat Popular. Cap a la independència no hi ha dreceres.

Fecha: 11 de septiembre de 2019

Hora: Llamamiento popular via redes sociales con el hashtag: #11Salternatiu #avuimambo

Lugar y recorrido: Barcelona; manifestación que empieza en Plaza Cataluña, baja por las Ramblas hasta Plaza Real, gira hasta llegar al Ayuntamiento y acaba en Centre Cultural El Born. Como de cada año, desde ahí las distintas organizaciones que conforman el conglomerado de l'Esquerra Independentista se dirigen a los manifestantes. Son Arran, SEPC, Poble Lliure, Endavant, Candidatura d'Unitat Popular, entre otros.

Convocatoria:

Diada de l'Esquerra Independentista Organi11
Invitación a unirse a la movilizaciónIntervención de Narcisa Bosch (CUP) en la inmediación de Centre Cultural El Born

Bona vesprada catalanes, vesprada catalans.

Bona nit també a totes aquelles qui seguint les xarxes socials, les pancartes i el batec de la lluita sou avui aquí.

Estem davant d'un 11 de setembre que ha mantingut a les classes professionalitzades de la política en campanya electoral constant. Davant d'això, hem d'alçar-nos i tornar a valorar el fet que cap a la independència no ho hi ha dreceres, i per tant, no la volem a qualsevol preu. Des de la CUP només podem visualitzar una independència si la mateixa ens porta cap a un empoderament de les classes populars i una autoorganització de les mateixes en la presa de decisions.

Avui hem vingut de totes les parts dels nostres països a tornar a dir, un any més, que ens volem autodeterminar, volem aconseguir soberanies per a les nostres vides: la sobirania climática, de país, alimentària, lingüística, habitacional... Totes són igual de necessàries i imprescindibles en la nostra independència.

Volem construïr Unitat Popular una vegada més. És evident que l'espai polític de l'Esquerra Independentista creix i hem de saber explicar bé el nostre projecte. Hem d'explicar-lo com l'únic que no vol pagar el seu deute, el que vol que estimis quan vulguis, on vulguis i com vulguis.

La nostra lluita ve de lluny i no podem negar que som hereus dels militants antifranquistes a casa nostra, l'última esperança de republicanisme real i democràtic per al país.

Diada de l'Esquerra Independentista Annabo10

Encara que a nivell històric global i local convergeixen avui varis onzes de setembre, el que commemorar ara i aquí és per dir clarament que hem de passar a l'acció; el Govern ha de plantar cara i el poble l'ha d'empènyer. Nosaltres ho farem. Ho farem des dels casals i els ateneus, des de les places i carrers; ho farem de la manera més democràtica i autoorganitzada que sabem: els espais de contrapoder que entre totes hem estat capaces d'alçar i mantenir. La lluita és als Parlaments, sí, però als carrers també. I com ja veníem dient: Els carrers seran sempre nostres.

(Manifestantes gritan: Els carrers serán sempre nostres)

Visca la Unitat Popular i visca Catalunya!

(Manifestantes gritan: lliure!)


Castellano:

Volver arriba
Permisos de este foro:
No puedes responder a temas en este foro.